Angel wings/ level 1

streda, mája 03, 2017

Nedávno sme na sociálnej sieti zaregistrovali výzvu na recenzentku oblečenia značky Angel wings. Hlavne nosiace mamičky túto značku určite poznajú. Anjelské krídla nie sú žiadnym nováčikom na Českom a Slovenskom trhu. Sú neodmysliteľnou súčasťou pre rodičov, ktorí svoje ratolesti majú najradšej pri sebe vždy a všade.

Na výzvu sme zareagovali a o pár dní nám prišiel mail. Veľmi sme sa potešili. Mimi má Lelu, ktorú nosí často. Keď bola novorodeniatko, mala silné koliky a reflux. Kočiar vôbec neprichádzal do úvahy. Všetky problémy sú už zažehnané (našťastie), Lela je už kamoška s kočikom, no naďalej  sa veľmi rada nosí.


Angel wings má základňu v Českej republike, no táto mladá a prosperujúca firma nie je neznáma ani slovenským zákazníkom. Zameriavajú sa na výrobu oblečenia pre tehotné ženy a mamičky, ktoré nosia svoje deti buď v šatke, alebo ergonomickom nosiči. Vyznačujú sa prepracovaným a kvalitným materiálom, ktorý spájajú s eleganciou a praktickosťou. Všetko je do detailu premyslené. Od hlavy až k päte.
Pod touto značkou si môžete kúpiť bundy, kabáty, mikiny, svetre či zatepľovacie kapsy. Ani na oteckov sa nezabúda . Veď aj oni radi nosia svoje malé poklady. Pre nich môžete zadovážiť mikiny, či softshellové bundy. 
Anjelské krídla môžu mať na sebe oblečené aj detičky. Krásne bambusové  čapice, návleky, nákrčníky, topánočky, punčochy. Všetko z tých najkvalitnejších materiálov. Pre budúce mamičky sú úžasné praktické, tehotenské vsadky.


V spolupráci s Angel wings



Po zareagovaní na výzvu, ktorú sme objavili na sociálnej sieti, po výmene pár mailov, zazvonil kuriér s balíčkom. Nachádzala sa v ňom nádherná flisová mikina pre Mimi.

Presne táto


Už len dotyk s ňou je zážitok. Príjemný a jemný materiál s nádherným pocitom tepla. Mikina je v procese nosenia a skúšania. Počas nasledujúcich týždňov ju bude Mimi s Leuškou testovať a budeme vám prinášať reporty a naše postrehy. Reálne názory, fotky, videá, klady aj zápory. Tešíte sa?








You Might Also Like

1 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ