Na muške Zuppa

piatok, októbra 13, 2017

Zuppa je nový slovenský koncept detského oblečenia hlavne pre deti. Jej filozofia, dizajn a identita sa nachádzajú v pôvodnej značke Popy a Zuppa je jej prirodzeným pokračovaním. 




Ako vznikla značka Zuppa ?

Zuzana je šikovnou maminou, ktorá spolu s manželom a ostatnými spolupracovníkmi tvoria rodinnú firmu. Zuzka svoje kreatívne nápady transformuje do produktov značky a veľmi ju to napĺňa a baví. Zuppa je značka, ktorá má rada svoju priznanú identitu, kvalitu  a rada sa vymyká z bežného priemeru. Elegantný a noblesný, taký je páv, a preto si ho značka zvolila ako svoj symbol a použila ho aj do loga.

Super nátelníky a tepláky klasického strihu, aj pre oteckov. 

Zuppa hľadá inšpiráciu vo svete detí a z každodenného života. Každý výrobok má svoj  vlastný príbeh. Každý nápad, ktorý vznikne sa následne premieta do nákresu a vzorky, ktoré testujú a hodnotia tí najúprimnejší kritici, deti. Potom je už len krôčik k definovaniu finálneho strihu a farebného prevedenia. Každý produkt prejde v dielni šikovnými slovenskými rukami až do finálnej podoby.


Ktorý kabátik sa vám páči najviac? 

Zuppa tvorí tak, aby sa všetky nové produkty dali kombinovať s ostatnými produktami. Všetko so všetkým krásne ladí. Zuppa prináša nádherné, štýlové, kvalitné oblečenie s jedinečným strihom a vysokou kvalitou spracovania.


Tá kožušinová čelenka s brošňou je perfektná! A je to univerzálna veľkosť, čiže aj mamičke bude dobrá. 

Dievčatká si určite obľúbia chutné a veľmi populárne SUKŇOLEGÍNY (inšpirované pávim chvostom), točivé šaty, či perfektné turbanové čiapky, alebo volánové kabáty. Čo sú to vlastne sukňolegíny a ako  vznikali, si môžete prečítať tu.

Sukňolegíny Lady (v strede), môžu nosiť aj väčšie parádnice, školáčky. 
Chlapci budú frajeri v nohavicových teplákoch klasického strihu (konečne!), nátelníkoch, čapicách, či úžasných nákrčníkoch. 





Aj mamičky si prídu na svoje. Pohodlné jesenné šaty jednoducho musíte mať. A môžete sa zladiť aj s vašou malou parádnicou. 


V spolupráci so Zuppa.

Zuppa má jasnú identitu, štýl a smer, ktorým sa chce uberať. Tvorí s láskou, v spolupráci s potrebami detí. Zuppa je praktické, kombinovateľné oblečenie, v ktorom sa deti môžu pohodlne zabávať. Oblečenie, v ktorom môžu byť pri hre dievčatká malými princeznami v točivých sukniach a chlapci malí gentlemani v nohavicových teplákoch. 

Zuppa nájdete:


















You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ