Na muške byHana

pondelok, novembra 20, 2017


Značka ByHana prináša kreativitu do veselých dní našich detí. Rozvíja predstavivosť, pamäť, pozornosť a robí detský svet farebnejší, a to všetko pomocou voskoviek. Všetko je v eko kvalite s ohľadom na našu krásnu Zem. 





Ako vznikla značka ByHana?


Linda je vyštudovaná architektka, ktorá miesto praxe vo svojom obore, začala robiť grafiku a vizuály pre výstavy, v detskom múzeu v Bratislave. K výstavám robievala aj rôzne pracovné zošity, a tak sa v tom rozhodla pokračovať ďalej. Názov značky vznikol popri dojčení dcérky Hanky, keď sa Linda nudila. Linda je akčný typ, rada pracuje, vie, čo ju baví a zároveň má rada aj úlohu matky. Všetko dokopy prepojila a ByHana bola na svete. 



Čo všetko pod touto super kreatívnou značkou nájdete?

Interaktívne pracovné zošity - sú plné zaujímavých úloh, ktoré hravou formou rozvíjajú detskú predstavivosť, pamäť, pozornosť a kreativitu. Sú vhodné pre deti vo veku 4-7(8) rokov. Tlačené sú na eco- friendly papier vyrobený zo šupiek kiwi a pomarančov. Workshop book a Activity book, môžete mať v slovenskom aj anglickom jazyku. 
Zošity sú v  minimalistickom prevedení, nech vynikne detská ruka, kresba, pastelky, farbičky. Dôležité je aby vynikol výtvor dieťaťa a samotná grafika je len pozadím. 










ECO-CRAYONS sú voskovky vyrobené z karnaubského, včelieho, sójového vosku a minerálnych pigmentov. Sú vhodné aj pre malé deti, lebo neobsahujú parafín. Svojim trojuholníkovým tvarom rozvíjajú jemnú motoriku. Voskovky sú ručne vyrobené, eco- friendly a obal, v ktorom sú uložené, a aj oni samotné, sú z biologicky rozložiteľných ingrediencií. 



ByHana je veselá, detská značka, pri ktorej sa deti nie len zabavia, ale čo to sa aj naučia.  Počas obdobia, keď počasie nebude veľmi príjemné, si voskovkami a interaktívnymi zošitmi spestria svoje dni. Držíme palce!


ByHana nájdete:
FB: https://www.facebook.com/byhanabyhana/
IG: https://www.instagram.com/_by_hana_/



You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ