Nohavicové tepláky Zuppa

štvrtok, novembra 16, 2017

Keď nás sledujete pravidelne, viete, že o značke Zuppa sme písali nedávno (presne TU). My sme úplne nadšené z toho, že sme u nich objavil tepláky, ktoré vyzerajú ako nohavice a hlavne majú klasický rovný strih. K-o-n-e-č-n-e! Naozaj sa tomu tešíme. Pudláče sú síce super, no nie každému to pristane. A nie vždy to je veľmi praktické.

,
Krásne jesenné farby, však?
Zuppa teplákové nohavice testovali tentokrát Jonáš a Jerguš. Vybrali sme si jesennú okrovú farbu. Majú klasický strih, ľahko sa obliekajú a sú príjemné na dotyk. Joník s Guškom trávia celé dni v teplákoch. Aj u Teuška je to tak. Sme proste hlavne praktické mamy a ide nám hlavne o pohodlie malých šibalov. Ak sú ešte aj tepláky dizajnovo krásne, nie je čo riešiť. 



Tieto okrové krásavice sú super v tom, že sú to tepláky a pritom aj nie sú (smiech). Ide o kombináciu elegantých nohavíc a pohodlných teplákov. Na prvý pohľad ako tepláky vôbec nevyzerajú. A to je na nich úžasné. 


Majú klasický strih (opäť tlieskame, že konečne!), látku tvorí  bavlna ( 95%) a elastan (5%).
Sú vhodné na prechodné obdobie. Keď pod nich dáte cg-čka, tak určite aj teplejšiu zimu zmáknu. Ozaj, nosia vaši mini muži pančuchy, alebo spodky? U nás už všetci naši chlapci fičia na druhej možnosti.



Veľmi oceňujeme detailné spracovanie, krásny gombík, tak ako sa na elegantné nohavice patrí a prispôsobivú gumu na zadnej strane pása. K nohaviciam môžete mať aj nákrčník, či čapicu v rovnakej farbe. Rovnako Zuppa ponúka aj  klasické tepláky, tiež klasického strihu a chystá sa aj zimná zateplená verzia.
Ak  máte už dosť nízkych sedov a vaše deti tiež (u nás sa chlapci hnevajú na pudláče najmä pri bicyklovaní) ,tak určite stavte na tieto. Klasika, je klasika. 









You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ