Na muške Littleman

piatok, decembra 01, 2017

O tom, že je dojčenie dôležité vie každá z nás. O tom, že nosiť a uspať naše malé poklady je veľakrát beh na dlhú trať, si nemusíme hovoriť.  Každá z nás by o tom, vedela aj knihu napísať. Toto všetko vie aj novučičká voňavá značka Littleman, ktorá prišla na trh so super novinkou pre aktívne mamičky, ktoré rady cestujú a dojčia zároveň. Volá sa ARMINO, mutlifunkčný dojčiaci vankúš.




Ako vznikla značka Littleman


Všetko sa to zrodilo v hlave mladej, cieľavedomej ženy menom Eliška Sobeková. Aj keď ešte sama nemá deti, rozhodla sa venovať práve tejto oblasti. Rodičom a ich malým zlatíčkam.  Firmu tvorí ešte krajčírka Gizka, ktorá vyštudovala odevnú školu a vo svojej práci je veľmi precízna. Svojou húževnatosťou a odhodlaním priniesli tieto dve šikovné ženy, medzi mamičky novinku, ktorá im uľahčí dennodenný život s ich drobcami.




Ako vznikla  myšlienka dojčiaceho vankúša?

Keďže Eliška toho veľa precestovala a mala oči otvorené, všimla si, ako je to niekedy s malými detičkami pri cestovaní veľmi náročné. Nevedia si nájsť pohodlie a rodičia sú z toho nesmierne unavení. Uvedomila si, aké je to niekedy komplikované všetky potrebné veci pri cestovaní s deťmi zmestiť do kufrov. Chcela vytvoriť niečo funkčné. Niečo, čo uľahčí život, a zároveň sa dokáže vopchať do prebaľovacej tašky. A narodil sa ARMINO, super prenosný vankúš na dojčenie, uspávanie, nosenie a cestovanie



ARMINO  vankúš je ľahučký (váži len 300 g.) a univerzálny na každú ruku, na ktorú si ho natiahnete a v pohodičke dojčíte, kŕmite z fľaše, alebo len tak mojkáte svoje zlatíčko. Dojčiaci vankúš môžete používať už od narodenia bábätka. Pri dojčení vankúš napomáha k správnemu priloženiu dieťaťa na prsník, podporuje správne držanie tela a znižuje plynatosť a reflux. Vankúš sa dá použiť doma, alebo na cestách. Je ľahko skladný, takže je možné ho vziať kdekoľvek a kedykoľvek.


Všetky materiály, ktoré sú používané pri tvorbe prešli certifikáciou Oeko Tex Standard 100/1 (atest pre deti do 3 rokov). Vankúše sú šité z krásnych dizajnových látok. (100% bavlna, super soft minky) a dajú sa prať v práčke.

V spolupráci s Littleman.
ARMINO nie je len obyčajný dojčiaci vankúš. Super poslúži pri cestovaní aj nám dospelým na podopretie hlavy v aute, lietadle, či doma. Je jednoducho skvelý pre rodičov, ktorí radi cestujú, pre všetky aktívne maminy, ktoré sa počas dňa premiestňujú, chodia na výlety. Ponúka super komfort. Nie je to len ďalšia zbytočnosť pre budúce mamičky a ich detičky. Určite si nájde svoje uplatnenie a miesto v každej prebaľovacej taške.

PS: V ponuke Littleman nájdete aj krásne deky, ktoré môžete dizajnovo zladiť s dojčenským vankúšom. 

Značku Littleman a jej dojčiaci vankúš ARMINO nájdete:



Ďakujeme a držíme palce!






You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ