Na muške Mamika

utorok, decembra 19, 2017

Mamika je značka, ktorá sa zameriava na oblečenie pre nosiace a dojčiace mamičky. Myslí na to, že matky chcú aj na materskej ostať pekné a štýlové. V súčasnej dobe je už viac firiem, ktoré sa venujú tomu, aby sa žena počas dojčenia a nosenia cítila komfortne, no dizajn až tak veľmi neriešia. Práve to bolo motiváciou dvoch šikovných žien. Petra a Lenka a sa rozhodli svoju lásku k noseniu a dojčeniu, pretaviť do krásneho oblečenia pre mamy. 




Ako to všetko začalo?

No predsa počas materskej dovolenky. Lenka a Petra sú sesternice, ktoré svoje deti rady nosia každý deň a preto bola ich značka nosiaceho oblečenia len otázka času. Poznáte to. My ženy nemáme nikdy čo na seba. No pri nosení, či dojčení, nemôžeme mať oblečené hoci čo. 



Ako prvý produkt navrhli kabát. Chceli aby bol príjemný a praktický na každý deň.  A hlavne je dôležitá jeho univerzálnosť. A podarilo sa. Kabát sa dá nosiť už v tehotenstve, s dieťatkom vpredu aj vzadu a zároveň je vhodný aj na nosenie, ak sa mamička vyberie niekam bez dieťatko sama. Áno, sú občas aj také dni (smiech).



Od tejto chvíle nastal dlhý proces výberu a testovania látok a v neposlednom rade bolo dôležité nájsť super krajčírky. Celú túto tortúru tieto dve čiperné  matky absolvovali so svojimi troma deťmi a zvládli to práve len vďaka noseniu, pri ktorom mali neposedné deti pod drobnohľadom. Zaujímalo ich totiž všetko. To by ste sa divili ,aké majú pani krajčírky zaujímavé "hračky" (špendlíky, šnúrky, nožnice a pod.) 

Po kabátoch prišli na rad dojčiace tričká. Ich tvorba trvala dosť dlhé obdobie. Dôležité bolo navrhnúť strih, ktorý by dobre sedel a mamička sa v ňom cítila pohodlne. Dojčiaca časť musí totiž fungovať tak, ako má a zároveň musí byť aj nenápadná. To všetko sa dievčatám podarilo a vznikla finálna podoba dojčiaceho trička. Taktiež materiál je veľmi príjemný a pohodlný. Tričká sú prevažne šité z amerického úpletu. 




Prvá kolekcia Mamika tričiek " s láskou k mliečku", boli pásiky so srdiečkami, ktoré sú symbolom lásky detičiek k mliečku. 

V súčasnej dobe Mamika ponúka pre mamičky aj elegantné topy na dojčenie, či šaty. Dokonca aj dcérky sa môžu s mamkami zladiť v podobe dievčenských šiat.
Ambiciózne maminy stále rozširujú kolekciu o nové kúsky. Dbajú na ich kvalitu a snažia sa o to, aby mal každý z nich svoj príbeh. 

Vymyslieť  originálnu kolekciu dojčiaceho oblečenia pre mamičky, dá určite zabrať.  Nie každému sa dá samozrejme vyhovieť. No Mamika je značka, ktorá sa zapáči každému. Nie len matkám, ale aj ich deťom. Dizajn vecí je krásne prepracovaný a látky prekrásne.  Páči sa nám, že dievčatá dbajú aj na produktové fotky, ktoré sú úžasné a o ktoré sa stará rovnako šikovná, Dedinská mať.

Dievčatá, držíme vám palce a ušite niečo aj pre nás, (Barby) už nedojčiace matky! 

Značku Mamika nájdete:
Webhttp://www.mamika.sk/
Fb:https://www.facebook.com/nosicskeoblecenie/
Ig: https://www.instagram.com/mamikashop/


You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ