Na muške Petinka

nedeľa, marca 18, 2018

Určite to poznáte. Stojíte pri sporáku, varíte a dieťa sa vám motá okolo nôh. Je zvedavé a veľmi túži vidieť, čo sa deje na kuchynskej linke. Chce vám pomáhať a sledovať vás. Áno, my matky vieme robiť veľa vecí naraz, takže nie je pre nás problém sa zvŕtať v kuchyni ani s dieťaťom na rukách. No povedzme si úprimne, nie je to veľmi praktické. A sledovať svoju ratolesť stojacu na stoličke pri sporáku, tiež nie. Okrem toho je to aj nebezpečné. Učiaca veža Petinka vás od toho všetkého odbremení a bude spokojná mama aj dieťa. 





O učiacej veži Petinka

Petinka je rodinná firma, ktorá navrhuje a v spolupráci s dizajnérmi aj vyrába drevené, detské bytové doplnky. 

Firmu tvoria: 
- Robo, ktorý má na starosti všetky technické záležitosti, vývoj a výrobu. 
- Petra, ktorá má na starosti financie, komunikáciu so zákazníkmi a marketing firmy.
- Jožko Vengloš,  všetko kreslí, vymýšľa ( spolu s Radom a Petrou) technické riešenia a na      cnc fréze sa učiace veže vyrábajú.

Posledným a tým najdôležitejšim členom tímu je 2,5 dcéra Roba a Petry Anička, ktorá má na starosti testovanie výrobov. 




Prvým produktom značky Petinka je " Little Buddy" - Montessori "learning tower," po slovensky " UČIACA VEŽA."


Učiaca veža sa dá nastaviť podľa veku a výšky dieťaťa od najbezpečnejšej verzie pre najmenšie, samostatne stojace deti, so štyrmi bezpečnostnými stenami, až po klasickú učiacu vežu, s rebríčkom na boku, ktorý umožní dieťaťu slobodne vyliezať a zliezať z veže.



Veľkým pozitívom učiacej veže Petinka je, že má aj výškovo nastaviteľný stupienok a v prípade potreby sa do veže zmestia aj dve deti naraz. 

Cieľom značky Petinka je ponúkať variabilnosť, takže sa posunula s vývojom o niečo ďalej. 
Zákazník má možnosť na vežu špeciálne upravenú zadnú stenu a vytvoriť si podľa vlastných predstáv tzv. " activity board", čiže špeciálnu dosku, ktorá deťom ponúka rôzne aktivity a prináša zábavu. 
Systém funguje na princípe magnetu a kolíkov.  Rodič si podľa svojich preferencií môže navoliť, dopĺňať a obmieňať, aktivity pre deti, na základne momentálneho záujmu a veku svojho dieťaťa. 




Učiacu vežu Petinka, si môžete objednať cez internetový obchod a zhruba do týždňa ju budete mať doma vo svojej kuchyni. Ak ste typ človeka, ktorý musí najprv vec obchytať naživo, vežu si môžete obzrieť na rôznych detských predajných výstavách. My sme ju spomínali na zimnom vydaní festivalu KID.detský shop up a Petru z Petinky sme aj trošku vyspovedali



Každé dieťa sa rado zapája do domácich prác. Učí sa napodobňovaním a chce robiť to, čo aj mama a tato. Učiaca veža je veľmi praktická v tom, že dieťa varí spolu s vami a je v bezpečí. Stojí vo veži v dostatočnej vzdialenosti od sporáka a pomáha. Cíti sa tak dôležité pre rodinu a je šťastné. Lea a Teo dostali učiacu vežu od Ježiška a používajú ju jedna radosť. 


Učiacu vežu Petinka nájdete:
Web: http://petinka.sk/
Fb: https://www.facebook.com/PETINKAfurniture/
Instagram:  https://www.instagram.com/petinka_furniture/









You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ