Na dráte Nina Krnčok

štvrtok, augusta 17, 2017

Nina je obyčajne neobyčajná mama dvoch nádherných dcér, krásna žena a manželka jedného z najobľúbenejších speakrov v slovenskom rádiu. Obaja sú dokonale dokonalí a spolu vytvárajú pocit, že aj "celebritné" manželstvo môže fungovať. Nina je silná, vtipná, múdra a skromná. Na nič sa nehrá  a miluje svoju rodinu.  Vyspovedali sme nie len jej manžela (tu) ale aj ju.

A aká je Nina? Nalejte si pohár dobrého prosseca, vyložte si nohy na stôl a pokecajte si spolu s nami.



Ninka, ty si akčná mamina. Okrem toho, že si na materskej dovolenke,  stíhaš aj pracovať. Venuješ sa bábätkám a detičkám. Vedieš kurzy plávania. Baví ťa to? Nestačia ti dve princezné doma? (smiech)
- Juj, baví a napĺňa, niečo čo nemusím, ale chcem robiť. Je to pre mňa forma psychohygieny a najväčším zadosťučinením pri tejto práci je, keď vidíte napredovanie detičiek každou ďalšou hodinou a tá hrdosť a šťastie v očiach ich mamičiek. :) Na plač iných detí som sa naučila byť "hluchá" a nevadí mi. (smiech)

S Matúšom máte dve nádherné dcéry. Čo robievate najradšej, keď tatko zarába peniažky?
- Najradšej ich míňame. (smiech) Dávnejšie, keď bol Matúš v práci tak Terezka vravievala ako si kúpi šunku za peniaze čo zarobí tatinko. Dnes už sú to kabelky. (smiech) Veľmi rady sa flákame kade tade. (volajú nás kométy). Užívam si zážitkovú materskú. Ale bez neho sú dni predsa len také šedšie.


Tvoj manžel  je speakrom v rannej šou Europy 2. Počúvate ho doma  v rádiu?
- Uf, rána u nás bývajú celkom akčné, tak nie je čas. Cestou do škôlky už boli pokusy, ale vyhral Miroš Jaroš, tak ho Terezka volá. Ale vie, že tatinko pracuje v rádiu a na otázku, že čo tam robí, odpovie: "upratuje." (smiech)


Okrem moderovania sa Matúš venuje aj vlogovaniu. Častokrát videá vznikajú pri rodinných výletoch. Ste jeho súčasťou. Neprekáža ti to?
- Začiatky boli ťažké, hlavne keď Matúš trávil veľa času strihaním videa. Ale bol taký šťastný, keď sa mu to podarilo a mal prvých odoberateľov a pozitívnych ohlasov, tak sme to njako zvládli spolu. Matúš našťastie točí len mizivý časť našich dní. Zažijeme toho mnohonásobne viac. Zvláštne bolo aj to, keď som sa z času na čas objavila na vlogu aj ja. Celkovo si totiž pripadám ako úplne nešpeciálna žena.

Terezka je mladé ukecané dievčatko. Po kom zdedila výrečnosť?
- Výrečnosť zdedila po Matúšovi a aj záľubu  v mistifikovaní príbehov. (smiech)

Aký je Matúš otec? Je niečo, čo patrí len tatinovi a dievčatám? Teda, má nejaké rituály, kde maminka neprichádza do úvahy?
- Z domu už ho tak ľahko nevytiahnete ako kedysi, lebo podľa neho, nič nie je lepšie, ako tráviť čas s našimi dievčatami. Miluje byť otcom. Rolu otca si tak užíva naplno a myslím si, že by nemenil za nič na svete. S Terezkou po novom výletujú len s oteckami a deťmi, na štýl S tebou mne baví svet. Musím uznať, že práve otcovia sú tí, ktorí podnietia svoje dcéry k tomu, aby sa vyšplhali na najvyšší konár stromu, alebo prešli cestou plnou nebezpečenstiev. Toľko zážitkov a spomienok majú, vždy keď sa vrátia.


Musíš po ňom zbierať ponožky? Alebo je to vzorný manžel, tak ako je vzorný tato?
- Vzorného manžela a otca si kompenzuje našou stoličkou na chodbe. (smiech) 2v1 - skriňa aj kôš na špinavú bielizeň. Už to neriešim, by som ošedivela. 

Ako najradšej relaxuješ?
- Najradšej relaxujem s kamarátmi, keď viem, že deti sú v dobrých rukách.

Aké bolo vaše prvé rande?
- Prvé rande? Ja vlastne ani neviem kedy sme sa dali dokopy. (smiech) Stretávali sme sa ako kamaráti v Horskom parku (Matúš bol zadaný). Časom to prerástlo do vzťahu, ten sa tiež však nerozbiehal  podľa predstáv ideálneho, šťastného páru. A ako býva vzťah najkrajší na začiatkoch, tak my ho máme teraz. (Posledné 4 roky)

Čo ťa na Matúšovi najviac priťahuje?
- Priťahuje ma na ňom, že sa každý deň (aspoň chvíľu), smejeme. Myslím, že vedieť sa s partnerom, či jeden na druhom, smiať, je to najdôležitejšie. Lebo niekedy nič iné nezostáva.

Keď si s Matúšom ukradnete chvíľku pre seba, čo najradšej robíte? Samozrejme, nemyslíme tie klasické manželské povinnosti. (smiech)
- Pozeráme film, pijeme prosseco a užívame si ticho. (smiech)

Aká je vaša spoločná obľúbená filmová postava? Z akého filmu?
- Postavička DiCaprio. V každom filme je božský.

Aké jedlo, ktoré doma pripravíš má Matúš najradšej?
- Segedínsky guláš, to je jediné jedlo, čo viem navariť podľa neho lepšie ako moja mama, (smiech) a vlastne aj jediné čo viem podľa neho. 

Má Matúš radšej leto alebo zimu?
Matúš je nordický, severský, škandinávsky typ človeka. 

Čo je pre Matúša vo vzťahu najdôležitejšie?
- Dôvera.

Môžeš nám prezradiť troma slovami, prečo je tvoj manžel pre teba taký výnimočný?
- Taký výnimočný? Pravdou však je, že na to nemám žiadny presný dôvod. Milujem ho pretože - JE. Existuje. Tak krásny, občas vynervovaný, náročný, ale pre mňa dokonalý.


U vás doma prevažuje babinec? Netúži Matúš ešte po synovi? Nech sa skóre aspoň ako tak zníži?
- Skóre sa znížilo vďaka nášmu psíčkovi Džunkesovi a to mu musí stačiť. (smiech) Musím priznať, že aj Matúš pri druhom dieťati preferoval dievča, tak asi je spokojný tak, ako to je. Asi sa teší, ako bude chodiť s dievčatami a ich kamoškami na discoshow. (smiech)


Za každým úspešným mužom, stojí jeho múdra a krásna žena. Ninka je príkladom ženy, kde to platí 100%.

Rodina na prvom mieste. To je to najvzácnejšie a najdôležitejšie. Matúš a Nina to tak cítia a žijú, šťastne a harmonicky. My vám milí Krnčokovci prajeme,  aby ste sa minimálne ďalších 60 rokov takto dokonale dopĺňali a milovali.

Ďakujeme za rozhovor.







You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ