Kid. detský shop up/ deň druhý

piatok, novembra 24, 2017

Je štvrtok a Kid. shop up nás privítal do druhého dňa. Pri vstupe do Starej tržnice sme vždy plné radosti, a tak tomu bolo aj dnes. Áno, jeden deň nám nestačil. Pretože Kid. nie je len detský shop up ale je to, pre nás, zázračná krajina plná úžasných a nádherných vecí a sympatických ľudí, ktorí milujú to čo robia a svojmu remeslu sú odovzdaní. No nie len to. Záleží im na tom, aby sa deti hrali s kvalitnými, zdravými, hračkami. Aby svoje rúčky trénovali, aby rozvíjali fantáziu. Aby nenosili tuctové veci, ale aby boli jedinečné a nádherné, a taký je presne  Kid. 

Pri stromčeku. Kid kid hurá!

Keď raz prekročíte bránu Kid.u, pohltí vás čas, ktorý hraje proti vám. A viete prečo? Pretože aj tri dni sú málo na to všetko krásne. My sme strávili v Starej tržnici dva dni a popravde, nestačili nám na to všetko, čo Kid. ponúka. 

Lela okúsila kid.ácke atrakcie. pilotka asi nebude. (smiech)

Po vstupe sme sa zvítali s našimi milými kamarátmi. Áno, už kamarátmi dvoch matiek, pretože spolupráce, ktoré sme naviazali, častokrát skončili milými priateľstvami. Nesmieme zabudnúť spomenúť našu milovanú Janku z Milash, ďalšou našou milovanou kamarátkou je Ivetka z Littlehipster, Martinka z Mmmoje, Rodinku Račkovcov, ktorá obúva naše detičky do papučiek RAK, Sašku z Haloo.... áno, áno je ich skutočne veľa. Pristavili sme sa pri všetkých a prehodili s nimi pár milých slov. Ďakujeme, pretože aj vďaka vám, je pre nás Kid. taký čarovný.
Littlehipster - Zajo Small Rags

Po super pokeci sme sa vydali pátrať po víťazoch prestížnych ocenení Kid design awards. Podarilo sa nám nájsť úžasný manželský pár z Čiech, ktorý pre svoju dcérku vymysleli skutočne nádherné, praktické, ultra ľahké, drevené odrážadlo Repello. To odrážadlo je totálny skvost. Nie len svojou funkčnosťou a praktickosťou ale aj dizajnom, za ktorým stojí slovenský dizajnér Pavol Mikuláš. A kam vedú kroky z odrážadla? No predsa na bicykel. A z neho sme úplne paf! Je skvelé. Ide ešte len o prototyp. Zakúpiť si ho budete môcť niekedy v jarných mesiacoch.  No posúďte sami.  Že je to skvelý bickoš?

Repello bicykel v prírodnej farbe v pozadí.

Po ceste za "pokladmi" sme pozdravili MojToj, Love colours, Petite&Mars,Diobo, Toto je super, a Koláčovú

S veľkou radosťou sme postretávali aj marcových víťazov "Houpací prkno", ktorí svoju značku premenovali a nájdete ho pod menou Utukutu. Áno, tam sme sa vyhrali. Hlavne Leluša, ktorá vyskúšala všetky prkná a nakoniec si vybrala to svoje! Až sa jej nechcelo pózovať na fotku a spustila plač. No ale, nečudujeme sa jej.

Ukutuku hojdacie prkná

Víťazkou Kid. design awards v kategórii "kolekcia" je veľmi sympatická, vtipná a veselá  umelecká zlatníčka Hany Kašičková, ktorá vám vytvorí autorský šperk s príbehom.  


Šperkárka Hana Kašičková

Tešíme sa, že sme osobne spoznali sympatickú šikovnú žienku, ktorá stojí za značkou Ikamigo. Stavebnice, ktoré táto značka ponúka sú mega! Krabičková stavebnica rozvíja fantáziu, podporuje motoriku. Aj dospeláci si pri tejto stavebnici prídu na svoje. 

Konečne sme zavítali za Lenkou z Mile. Majú dokonalú kolekciu - písmenkovú, ceruzkovú. Mimi má písmenkové šaty a teda!!!! Vyzerá v nich úžasne... ale kto by v Mile kolekcii vyzeral zle, že? Ich kúsky sú dokonalé nie len pre deti, ale aj pre mamičky a jednoducho Mile je povinná výbava ku každému malému človiečiku. 

Ku kid.u neodmysliteľne patria aj sestry Sestrice. Ponúkli nás úžasným perníčkom, ktoré samy piekli. Mňam!!!! Chvíľku sme poklábosili, ale to sme už museli utekať na WC. (smiech) Leluška si nutne žiadala prebaliť, lebo asi by sa k nám už nik neprihovoril. (smiech) 
Po všetkých povinnostiach Lelušiného komfortu sme sa zakecali s Katkou zo značky Chooze. Úžasný človek, ktorý miluje to čo robí a robí to super. Nakúpili sme knižky a spokojne sa vybrali pátrať ďalej. Po ceste sme sa pozdravili s Biolove a zoznámili s posledným víťazom Kid design awards a to super obchodíkom Hugo chodí bos 

Lanovka lapajka :D

Nemôžme nespomenúť nádherné kaučukové zvieratká Meiya&Alvin, konkrétne myšku a sloníka. Sú vyrobené z gumy, z kaučukového stromu. Už na prvý pohľad vyzerajú dokonale, a každé dieťa ich chce mať doma. A viete čo? Za tieto zvieratká vravíme 100% áno! Pretože sú prírodné, bezpečné od narodenia a spĺňajú všetky požiadavky, ktoré malé detské ústočka pre svoje zdravie potrebujú. U nás si jedna myška z rodiny Meiya&Alvin nájde na Vianoce nový domov. :)



Cestu nám skrížil Rajo- Probia nature stánok. Mňám, to sú ale dobrôtky... Áno, aj tu sme ochutnali. Veď uznajte, nedalo sa odolať. No a v tomto hladkaní našich chuťových pohárikov sme pokračovali. Veď už bol čas obeda. Aj včera, aj dnes sme si dali kuracie curry a špaldový mrkvový koláč s kokosovým kešu krémom. Ach dali by sme si kľudne teraz ďalšie kolo. Mercado, ktoré zabezpečuje na kid.e občerstvenie to proste vie!


Reštaurácia Mercado

Nie len bruchá ale aj nákupné tašky sme si naplnili. Vykukovali nám z nich princezné a princovia od Maem kids. Videli ste ich vankúše, hniezda a deky? Ak nie, tak dnes ešte máte čas, pretože táto značka sa radí medzi "must have"! 

Po obede sme nasadili rýchlosť blesku, lebo veď aj pre chlapcov do škôlky by sa patrilo ísť. My akčné sme sa samozrejme vybrali s kočíkom po schodoch a opäť sme nechcene na seba strhli pozornosť. (smiech) Veď prečo by nie. Obecenstvo sa bavilo, ale aj pomocné ruky hneď pribehli. Za čo im ďakujeme. 

Pri kom sme sa ešte pristavili? Bess, KaiKai, takitak.kids a Tri maky. Taktiež sme navštívili Zilli , Copček Lali s ich super zimnou kolekciou. Už teraz vieme, že sme sa nestihli zastaviť pri každom. Ospravedlňujeme sa, no síce sa cítime občas ako stroje, ale verte nám, že sme z mäsa a kostí. Ďalší ročník to istí.

pri odchode sme sa nemohli nepristaviť pri novej značke Greg & Rich. Poviem vám, že tieto dve matky trafili do čierneho. Priniesli na trh hrkálky zo striebra!! Áno, dobre čítate, zo striebra. Hneď sme sa s dievčatami zakecali a zistili sme, že všetko vychytali do posledného detailu. Ak by ste hľadali ideálny darček pre novorodeniatka  a malé krstniatka, tak Greg & Rich je ideálna voľba!


Strieborné hrkálky Greg & Rich
Dnes je posledný deň Kid.shop up a keď ste to doteraz nestihli, určite si nájdite čas. Budete nabití krásnou vianočnou atmosférou a radosťou. Všetky organizátorky Kid. (Marika Beňadik Majorová, Milada Halová, Katka Roháľová, Katka Morávková a Katka Huliková) si zaslúžia zlatú medailu. Dievčatá, robíte do dobre. Čo dobre, úplne najlepšie! Vytvorili ste krásny priestor, kde sú všetci na seba milí a tešia sa z jedinečného dizajnu pre deti. Krása naozaj zachráni svet! 







You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ