Na muške Filii

pondelok, novembra 27, 2017

Novo vznikajúcich značiek s oblečením pre deti, sa roztrhlo vrece. Je ich už naozaj mnoho, z čoho sa veľmi tešíme. Každý si môže vybrať presne to, čo mu vyhovuje. Najväčšiu radosť  však máme, ak objavíme niečo iné. Niečo, čo nás hneď zaujme a musíme to mať doma. Tak to bolo aj pri prešovskej  značke Filii, ktorá je spoločným dieťaťom dvoch kamarátok. 





Ako to všetko začalo?

Trikrát hádajte. Áno, áno, je to už otrepaná klasika, no počas materskej dovolenky. Evku odjakživa bavila kreatívna práca. Keď sa stala maminou, tak sa v tomto smere začala logicky orientovať práve na deti. Začala šiť pre svoje 3 detičky a všimli si to aj iné mamy. Veľmi sa im všetko páčilo, takže Eva začala šiť aj pre iné deti. Jej pracovňou sa stal byt, kuchyňa. Veľmi ju tento jej koníček bavil a napĺňal, no po piatich rokoch na materskej dovolenke nastala chvíľa, rozhodnúť sa, čo ďalej. 



Zhodou okolností aj Evkinej kamarátke končila materská a prišla s nápadom šiť oblečenie  pre deti pod vlastnou značkou. Slovo dalo slovo a Filii bola na svete.  Dokopy majú obe 6 detí, ktoré sú vždy na striedačku choré, takže ísť do klasickej práce je totálne nereálne. 

Krásna farba, však?

Prioritou Filii je ponúkať pohodlné detské oblečenie z príjemného bavlneného materiálu. Každý nový kúsok je otestovaný na ich deťoch. Dievčatá majú v ponuke najmä to, čo nevedia ľahko zohnať v bežných detských konfekciách. Napríklad mikina do škôlky bez kapucne je nedostatkový tovar.  Veci sú hlavne praktické a pohodlné. No v neposledom rade aj krásne.

Perfektná kris-kros kolekcia.

Filii sa snaží tvoriť z neutálnych farieb, vzorov a materiálov. Aby to mohli nosiť aj dievčatá aj chlapci. Rozdiel je len v strihu. Jednoducho tak oblečiete súrodencov iného pohlavia aspoň trošku rovnako. Evka to má odskúšané na svojich dvojičkách.

Tričko s dlhým rukávom- Pepitové šaty

Filii sa snaží na sebe neustále pracovať. Čoskoro v jej ponuke nájdete už aj oblečenie pre maminy a  pre maličké bábätká musíte určite mať rozkošné sety už od čísla 56.

My dve sme sa najviac  zamilovali do Fillii károvanej hipsterskej kolekcie. Sme z nej totálne paf. Tričká, tuniky, tepláky, mikiny, šatky na krk, čapice. Všetko si viete super spolu vyskladať.

Najväčšia láska je to to. Vieme si v tom predstaviť deti  aj pod vianočným stromčekom.

V ponuke tejto prešovskej značky nájdete rôzne farby a strihy. Každá kolekcia je robená tak, aby sa dalo spolu všetko navzájom kombinovať. Detské oblečenie je šité s láskou a s ohľadom na praktickosť a pohodlnosť, aby sa deti vedeli v škôlke samé obliecť a aby ich nikde nič netlačilo. Látky sú príjemné, všetky európskeho pôvodu. Výsledok práce dvoch mamín a šiestich detí stojí určite za to. Držíme palce a prajeme veľa spokojných zákazníkov. 

Filii nájdete:




You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ