Na muške Juicymonsters

utorok, novembra 14, 2017

Kto by nepoznal hračkovaky Juicy Monsters. Je tu niekto taký? Ak náhodou áno, tak si na správnom mieste. My ti tu o praktických vakoch na hračky porozprávame rozprávku. 



Ako to všetko začalo?

Kde bolo, tam bolo, bola jedna úžasná mama dvoch detí Marína, zakladateľka hračkovakovskej značky Juicy Monsters. Jej nápad vychádzal z osobnej skúsenosti rodiča. Určite to zažil každý z nás. Tú neskutočnú bolesť, keď bosou nohou stúpite na lego. Najlepšie to je večer, keď deti spia a vy to utrpenie musíte potichučky pretrpieť. Au!
A presne v tomto bolestivom okamihu začali s manželom Petrom rozmýšľať nad praktickým uskladnením stavebníc a iných hračiek.

Sú úžasní, že? Neskutočne sympatický pár :-)
Túžili aby boli hračky nie len prakticky odložené, ale aby to spĺňalo aj estetické cítenie. Plastové, papierové, látkové, či iné úložné nádoby síce hračky schovajú, no pri hre s nimi ich deti musia vždy rozsypať. Sú taktiež nepraktické na manipuláciu pri hre a v neposlednom rade, je z toho potom neporiadok. Ak si deti chcú hračky zobrať na výlety, k babke, na prázdniny, musia si ich pobaliť, nedá sa ich vziať jedným šupom. 


A preto prišiel nápad vytvoriť multifunkčný produkt HRAČKOVAK, ktorý bude rásť spolu s deťmi a ich potrebami. Je to vlastne podložka na hranie, úložný box, cestovná taška, ruksak (a omnoho viac) v jednom produkte.


Hračkovak pomáha udržiavať hračky na poriadku, vedie väčšie deti k samostatnosti pri upratovaní hračiek a podporuje prirodzenú hravosť a samostatnosť aj pri menších deťoch.
Juicy Monsters dbá pri tvorbe hračkovakov na materiál a aj veľkosť. Hračkovak je vyrábaný v dvoch rozmeroch. Je vodovzdorný, svetlostály, vhodný do exteriéru aj interiéru. 

A bude tu poriadok :-)

Veľkosť hračkovakov zodpovedá deťom, ktoré sú už v malom veku schopné sa o hračky postarať, prenášať ich z miesta na miesto. Majú ruksak a prenosný detský kútik v jednom. 
Hračkovaky majú vysoké okraje aj po rozložení, čo zabraňuje neporiadku. Pôvodne vak vznikol ako úložné riešenie pre stavebnicu Lego, no vďaka svojim vlastnostiam si našiel aj iné uplatnenie. Napríklad je to skvelá taška na pláž. Dobré nie?  Predstavivosti sa tu medze naozaj nekladú. 23 spôsobov, ako hračkovak môžete ešte inak využiť nájdete TU.

Konečne super taška na pláž. Tešíme sa na leto.

Menšia veľkosť hračkovaku sa osvedčila pri malých detičkách, ako prenosný detský kútik. Rodičia už nemusia hľadať vhodnú reštauráciu pre deti. Obľúbené hračky nosia jednoducho vždy so sebou v kufry auta.


A čo naši malí lezúni? Môžu byť pánmi svojich hračiek. Nemusia čakať na rodičov, aby im podali obľúbenú hračku. Jednoducho sa k nej priplazia a už od útleho detstva sa učia poriadkumilovnosti. 


Hračkovaky Juicy Monsters sú od začiatku až ku koncu vyrábané na Slovensku. Látka je certifikovaná, tvorí ju 100 % PES s PU záterom a pochádza z tradičnej českej textilky. Značka aj dizajn sú chránené registráciou. Potlač látky je autorskou prácou tlačenou sublimačnou technológiou, vďaka čomu vydržia hračkovaky dlho žiarivé a materiál znesie aj pranie v pračke. Hračkovaky si obľúbil aj Robo Papp, Misha, Kristína Farkašová,  Richard Müller a už aj my.

Najhorúcejšia novinka. Minivak Folk pre maminy. Nájdete ho TU
Páčia sa nám rodinné firmy, kde značkou žije celá rodina. Juicy Monsters tvoria príjemní, milí, komunikatívni ľudia, ktorých to veľmi baví a je to na ich práci vidieť. Tešia sa, že môžu prispieť k uprataným detským izbám v domácnostiach. Hračkovaky majú aj edukatívny charakter. Učia deti poriadku, ktorý je v živote každého z nás, veľmi dôležitý. Veď sa hovorí: "Poriadok v dome, poriadok v duši."  Súhlasíte? 

Milá Marína a Peter, prajeme veľa úspechov!

Juicy Monsters nájdete:



You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ