We are dreamers / Alice& Alice

streda, novembra 08, 2017

Ak sledujete náš Instagram, viete, že sme sa 13. októbra zúčastnili krásneho eventu, kde nás pozvali dievčatá z Alice&Alice. Akcia sa konala v Bratislave, v kaviarni Berlinka pri príležitosti uvedenia na trh jesennej kolekcie medzinárodne uznávanej barcelonskej slow fashion značky, Little Creative Factory s názvom We are Dreamers.


Kto stojí za Online Kids concept Store Alice&Alice ?

Dve šikovné ženy, dve maminy. Soňa Šipulová a Olívia Strapeková. Obe boli nadšené z nás všetkých, ktorí sme prijali pozvanie na event a strávili spolu s nimi krásny októbrový podvečer. V čase, keď zakladali dievčatá svoj concept store, čerpali inšpiráciu u svojich dcériek, ktoré im v mnohom pripomínali hlavnú hrdinku z detského románu Carola Lewisa. Viola – malá zázračná online krajina Alice&Alice bola na svete!



Od začiatku fungovania mala značka Alice&Alice jasný cieľ. Tak ako Alica a jej priatelia boli "iní", vyčnievali z radu klasického štandardu viktoriánskeho Anglicka, tak aj concept store chcel priniesť na slovenský trh niečo iné, neštandardné, nemainstreamové - z pohľadu sortimentu a servisu ku zákazníkom. 



Prečo bol event venovaný práve značke Little Creative Factory?
Olívia a Soňa sa raz v Paríži na veľtrhu s detskou módou zamilovali do obrovských klobúkov s dlhokánskymi mašľami od tejto značky a láska ako hrom bola na svete. Ponuka 
Alice&Alice je omnoho širšia, no práve táto barcelonska značka je ich srdcovkou. Najlepšie vystihuje filozofiu a atmosféru ich malého online sveta. Ponúka totiž slow (pomalú, udržateľnú a lokálnu) výrobu, kreatívne vnímanie sveta, oslavuje krásu a inšpiruje sa v umení. Jej základným mottom je: Menej býva viac a s tým sa v Alice&Alice úplne stotožňujú. 



Práve pre túto čistú lásku k tejto barcelonskej značke, bol event pri príležitosti uvedenia jesenných kľúčových značiek  v ich ponuke na slovenský trh inšpirovaný aktuálnou kolekciou Little Creative Factory s názvom We are dreamers. 

Deti a sny patria zákonite k sebe. Bez snov a fantázie by bola realita veľmi všedná. Dôležité je neprestávať snívať.
Okrem módnej prehliadky Little Creative Factory hostia mali možnosť prezrieť si kľúčové kúsky aktuálnych kolekcií ďalších top svetových značiek v detskej móde, vrátane Wolf&Rita, Tinycottons a Motoreta.



A ako sme sa cítili my DVEmatky?
Event sa konal v krásnych priestoroch kaviarne Berlinka v Slovenskej národnej galérii. Cítili sme sa ako v rozprávke. Krásna módna prehliadka malých modelov a modeliek s doprovodom klavíra nás naozaj preniesla do sna. Kolekcia oblečenia  We are dreamers,  ktorú deti predvádzali v nás ten pocit ešte umocnila.




Výborné občerstvenie, milé organizátorky a príjemné prostredie. Napriek tomu, že naše deti sú skôr športovejšie typy sa priznávame, že týmto smerom naše kroky veľmi nevedú, veľmi sa nám páčilo všetko čo sme videli. Bolo to snové, záhadné, nadpozemské, umelecké, krásne, romantické, rozprávkové.  Dievčatá z Alice&Alice, držíme vám palce a ďakujeme za pozvanie.:-)


Ak vás kolekcia a celý online Kids concept Store Alice&Alice  zaujal, nájdete ho tu:
Web:https://www.aliceandalice.sk/
FB:https://www.facebook.com/aliceandalicecom/
IG: https://www.instagram.com/aliceandalicecom/








You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ